Innovative KONSULENTER der flytter din FORRETNING Fremad

En lille Historie
Bag Vores
Virksomhed

Generator Varmeprodukter A/S Blev en realitet da Ole Jørgen Sørensen købte virksomheden af den svenske moderselskab, hvor han var direktør for den danske afdeling den 17.04.1972. Op igennem 70erne og 80erne var Generator Varmeprodukter førende i levering af store turn-key projekter til østlandende specielt i Tjekkoslovakiet og senere Tjekkiet og Slovakiet. Vi leverede dengang industrianlæg til produktion af damp og store varmeanlæg til bolig komplekser.Vi drev en innovativ forretning. med og udviklede komplicerede styringer og programmer til vores anlæg. .

I 2012 overtog nuværende administrerende direktør Anne Walther driften af selskabet. GV Engineering A/S er en underafdeling i Generator Varmeprodukter A/S.

GV Engineering er et konsortie med 5 partnere og flere løsttilknyttede ingeniører & specialister. Vi har specialiseret os indenfor rådgivning af El- og varme tekniske totalløsninger. GV Engineering A/S er idag en Rådgivende Ingeniørvirksomhed & KSO certificeret og arbejder stadig med Innovation & Design i vores løsninger. Vores team af ingeniører har mange forskellige specialer.

Virksomhedens ledelse

Anne Walther
Sales Manager
Henrik Boye
Technical Manager
Luciane de oliveira
Contract Manager

Hvorfor har I brug for os?

I opgangstider som vi har lige nu, da stiger efterspørgslen for vidensmedarbejdere og I står måske i en situation, hvor I ikke kan finde en passende uddannet projektleder eller idriftsættelsesingeniør. Processen ved at finde en fastansat ny ingeniør er måske simpelthen er for lang. Det er en helt normal situation i øjeblikket, hvor virksomheder oplever fyldte ordrebøger. Det er vores berettigelse, vi kan hjælpe Jer i disse siturationer, hvor i akut har brug for en professionel vidensmedarbejder som har en lang karriere bag sig – derfor arbejder vi typisk også med senior en projektleder til at indgå i Jeres team. Vi har ingeniører, der har mange års erfaring fra store projekter indenfor flere brancher.

Mød Teamet

Vi har erfarne projektledere og arbejder i indland som udland fra projekt idé til opstartsfase.
Henrik
Senior Ing. Stærkstrøm
Thomas
Senior Ing, Strækstrøm
Niels Peder
Senior Ing, Stærkstrøm
Morten
Maskinmester
Kresten
Senior Ing. Stærkstrøm
Janus
Industeiel designer 3D ekspert
Annette
Arbejdsmiljø & Trivsel

Samfundet

Engineer the future
Fortsætter de næste 10 år
Læs mere
IDAs analyser
Teknologi kandidater
Læs mere
Børsen
Bankes i vejret pga mangel
Læs mere
Børsen
Koster Danmark ordrer
Læs mere

Udvalgte projekter

Her en liste af projekter vores ingeniører har løst.

Som underleverandør til EKJ Rådgivende Ingeniører – EL Projekt: herunder elektriske installationer, Switchboard, CTS-paneler på Bella Sky Hotel

Læs mere

For Maersk Contractors – skibet Maersk Peregrino – FPSO projekt – raffinaderi bygget på dækket af 300m lang olietanker. Tender dokumentation til elektriske installationer, instrumenter, sikkerheds- og kontrolsystemer til en Olieproduktionsenhed til Ferskrivning (Floating Production Storage and Offloading).

 
Læs mere

For National Oilwell Varco Inc. for Ny fabrik for fleksible olierør i Acu, Campos, Brasilien. Projektleder, El Ansvarlig for bygningens installation, mediumspændings-, lavspændingsudstyr, herunder generatorer, transformatorer, koblingsudstyr og elektriske paneler. Budpakke til underleverandører, forhandle, FAT- og SAT.

Læs mere

For Shell Raffinaderiet, El Projekt

Læs mere

Følg os på Linkedin

Mangler du projektledere der kan styrke Jeres teams, så lad os vælge en freelancer der passer til jer.